Carolin Ardante Photography

, ,
Carolin Ardante Photography

Ha élőben szeretnéd megtekinteni az oldalt, kattints a lenti gombra.

Feladat

Megrendelőnk konkrét egyedi fotós weboldal design igényekkel keresett meg minket: A hagyományos legördíthető weboldalakkal ellentétes teljes képernyős jobbra-balra gördíthető galéria oldalakat szeretett volna, minimalista designnal. A cél érdekében a már meglévő galéria modulunkat egészítettük ki egyedi kóddal, és csiszoltuk a megjelenését a Megrendelői igényeknek megfelelően. Az így elkészült egyedi galéria modul (slider) egérrel, érintőképernyőn ujjal, billentyűzettel és a léptető nyilakkal is vezérelhető.

Mint általában a fotós oldalak esetén itt is a képekre helyeztük a hangsúlyt és csak minimális egyéb elemet helyeztünk el a képernyőkön. Az oldalon egyelőre nem készült blog, mert a Megrendelő nem kérte, de egy későbbi ütemben a beépített blog modult bekapcsolva bármikor használható lesz ez a funkció is. A mobilos nézet esetén Megrendelőnk a függőleges galéria javaslatunk ellenére itt is a vízszintes slider mellett döntött.

Megjegyzés: A bemutató oldalon a cég nevét, a személyek neveit és a kapcsolati adatokat megváltoztattuk. Mintafotók tulajdonosa Sue Bryce.

Szakértelem

Közzétéve

2018-07-22