Aquadent Kft.

Ha élőben szeretnéd megtekinteni az oldalt, kattints a lenti gombra.

Feladat

Egy budai székhelyű magán fogorvosi rendelő kért fel minket új orvosi weboldal készítésére. A rendelő rendelkezett meglévő honlappal, de az oldal egyáltalán nem tükrözte a sikeres rendelő magas szintű szolgáltatási színvonalát így szükségessé vált a cseréje.

Az oldal esetén egy nyugalmat és megbízhatóságot sugárzó designra törekedtünk, ezért megnyugtató színeket és lekerekített formákat választottunk. A szolgáltatások bemutatására a korábbi – inkább orvosi szakkönyvekbe való, ám kétségkívül precíz illusztrációs – képek helyett közvetlen és vidám képeket javasoltunk, mely jobban tükrözi a rendelő valódi légkörét.

Az oldalon a szolgáltatások mellett az érdeklődők a rendelő csapatával is megismerkedhetnek és előre kiválaszthatják leendő kezelőorvosukat.

Logo tervezés

A cég nem rendelkezett saját logóval így a tervezési feladat kapcsán javaslatot tettünk a cég logójának kialakítására is.

Responsive design

Mint minden általunk tervezett weboldal esetén itt is nagy hangsúlyt fektettünk a különféle eszközökön történő optimális megjelenítésre.

Szakértelem

Közzétéve

2018-05-22