Maruszky Judit Photography

,
Maruszky Judit Photography

Ha élőben szeretnéd megtekinteni az oldalt, kattints a lenti gombra.

Feladat

Maruszky Judit egy nagyon tehetséges kismama és újszülött baba fotográfus. Judit a régi honlapját már megunta és nagyon nehezen is tudta frissíteni a tartalmat. Így két fő célunk volt az új oldallal:

  1. Elsősorban egy olyan új design megalkotása, ahol a hangsúly a gyönyörű fotókon van.
  2. A tartalmat Judit saját maga könnyen tudja szerkeszteni és frissíteni.

Az oldalon szükség volt a portfóliót alkotó képek kategóriánként történő megjelenítésére. A galériák esetén egy ún. masonry típusú galériára esett a választás, így a képek könnyen és gyorsan áttekinthetőek.

Természetesen az oldalra készítettünk egy blog oldalt is, ahol Judit saját maga teheti közzé a legfrissebb fotózások képeit rövid szöveggel kiegészítve.

Responsive design

Az oldal elkészítése közben nagy hangsúlyt fektettünk a különféle eszközökön történő optimális megjelenítésre, így például az alapvető mobilbarát megjelenítésen túl az oldal egyes részein más tartalmat láthatunk mobilon és asztali böngészőben.

SEO

Judit régi oldala nagyon rosszul teljesített SEO szempontjából, szinte egyáltalán nem jelent meg a Google találati listákban. Judittal egyeztetve a legfontosabb keresési kifejezéseket optimalizáltuk az oldalt. A végeredmény nem maradt el, az oldal rövid időn belül (fizetett hirdetés nélkül) stabilan az első oldalra került a Google keresőben. A weboldalról azóta is rengeteg megkeresés érkezik, nagymértékben növelve a stúdió forgalmát.

Szakértelem

Közzétéve

2018-09-22