Hogyan válasszon tárhely szolgáltatót?

Egy saját weboldalhoz két dologra van szüksége: egy domain névre és egy tárhelyre. A jó tárhely gyors, olcsó és rugalmas. Az ár mellett tehát fontos szempont, hogy a választott tárhely feleljen meg a modern kor támasztotta biztonsági és technikai követelményeknek egyaránt és mindemellett az ügyintézés is zökkenőmentes legyen. Partnerünk révén nálunk kedvező ár-érték arányú gyors SSD tárhelyek közül választhat.

Teljes körű domain és tárhely ügyintézés

Domain + Tárhely + Weboldal

Üzleti Weboldal rendelése esetén teljes körű domain és tárhely ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére. Segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb tárhely csomagot, átvállaljuk a domain és tárhely adminisztrációs feladatokat, majd elkészítjük saját Üzleti Weboldalát. Tekintse meg Üzleti Weboldal csomagjainkat.

Tárhely csomagjaink nyújtotta előnyök

Számunkra minden ügyfél elégedettsége fontos, tárhelyeink mérettől függetlenül kimagasló technikai paramétereket és megbízhatóságot nyújtanak Önnek. Tekintse át röviden milyen előnyökkel jár, ha ránk bízza tárhely ügyeit.

Költséghatékonyság

Hatalmas szerver kapacitásunk révén Magyarország egyik legjobb ár-érték arányú tárhely csomagjait kínáljuk. Kimagasló technikai paramétereket biztosítunk kedvező áron.

Széles termékpaletta

Kis méretű bemutatkozó oldaltól a nagy forgalmú webshopig minden igényre van tárhely megoldásunk. Így Ön is megtalálja az elképzeléseinek megfelelő csomagot.

Gyorsaság

A tárhely sebességét gyors SSD háttértár és gyors gerinchálózat biztosítja. Így látogatói számára mindig zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt weboldala.

Korlátlan adatforgalom

Minden előfizetői díjas tárhely csomagunk esetén az előfizetői díj egyúttal korlátlan adatforgalmat is tartalmaz.

Rugalmasság

A látogatói forgalom növekedésével később egyszerűen és gyorsan válthat nagyobb csomagra (akár 100 GB-os méretig is).

Megbízhatóság

Minden általunk értékesített tárhely esetén éves 99,9% rendelkezésre állás garantált. Tárhelye illetéktelen hozzáférés ellen védett.

Tárhely árlista

Amennyiben csak tárhely szolgáltatásra van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba Partnerünkkel. Ha Weboldalra is szüksége van, kérjük tekintse meg Üzleti Weboldal készítés csomagjainkat, melyek ingyenes domain regisztráció és tárhely ügyintézés szolgáltatást is tartalmaznak. Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás során partnerünk hazánk egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb szolgáltatója az mhosting.hu.

Nyilatkozat: Az oldalon szereplő MagyarHosting és Divi Partnereink oldalára mutató linkek ún. partneri ("affiliate") linkek, ami azt jelenti, hogy amennyiben ezen linkekre kattintva Ön a vásárlás mellett dönt, úgy Partnerünk az Ön vásárlása után jutalékot ír jóvá számunkra. Amennyiben a Partneri programmal kapcsolatos kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt.

Általános tárhelyek

Alábbi táblázatban általános méretű és forgalmú egyéni bemutatkozó oldalak valamint kis és közepes méretű vállalatok weboldala számára megfelelő képességű csomagok közül választhat. Valamennyi alábbi tárhely alkalmas az általunk javasolt tartalomkezelő-rendszer (CMS) üzemeltetésére.

Tipp! A választás során vegye figyelembe, hogy összesen hány email fiókra lesz szüksége, illetve hogy mennyi média tartalmat szeretne a weboldalán megjeleníteni pl. nagyméretű fotók, videók. Ha a csomag korlátaiba ütközne, válasszon a Korlátlan és Óriás tárhelyek közül.

Üzleti Alap
Kinek ajánljuk? Egyszerű bemutatkozó oldal vagy kisebb 2-5 fős vállalkozás weboldala számára javasolt. Mérete ellenére minősége azonos a nagyobb csomagokéval.
Méret 750 MB / 5 db e-mail fiók / 1 db adatbázis
Nettó éves díj 2 300 Ft
Üzleti Standard
Kinek ajánljuk? Legnépszerűbb csomagunk több média tartalmat használó bemutatkozó oldal vagy 5-10 fős kisvállalat weboldala számára javasolt. Árához képest kimagasló szolgáltatást nyújt.
Méret 2 500 MB / 10 db e-mail fiók / 3 db adatbázis
Nettó éves díj 4 600 Ft
Üzleti Premium
Kinek ajánljuk? Sok média tartalmat használó bemutatkozó oldal vagy nagyobb vállalkozás weboldala számára javasolt tárhely. Hosszú ideig elegendő helyet biztosít weboldala számára.
Méret 10 000 MB / 25 db e-mail fiók / 5 db adatbázis
Nettó éves díj 6 900 Ft

Kérdése van?

Ha tárhely szolgáltatással kapcsolatos kérdése lenne, nem tudja melyik tárhely csomag az Ön számára legmegfelelőbb, lépjen velünk kapcsolatba. Szakmai tanácsadással, ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére.

Korlátlan és Óriás tárhelyek

Ha honlapjának mérete kinőtte korábbi tárhelyének kapacitását, vagy sok email fiókot szeretne kialakítani, az alábbi csomagokat ajánljuk. Ajánljuk továbbá azoknak is, akik nagy méretű file-okat szeretnének fogadni vagy megosztani (pl. sok nagy méretű fotót, HD felbontású videókat).

Tipp! Az alábbi szolgáltatások kizárólag a tárhely kapacitás és az ár tekintetében különböznek, az összes egyéb műszaki paraméterük azonos. Minden alábbi tárhely korlátlan számú e-mail fiókot és korlátlan számú adatbázist képes kezelni.

Korlátlan 1000
Méret 1 000 MB helyett 2 000 MB
Ingyenes domain 1 db .hu .eu .com .net .org .info .biz domain ingyenes regisztrációja vagy átregisztrációja 1 évre
Nettó éves díj 7 900 Ft
Korlátlan 2500
Méret 2 500 MB helyett 5 000 MB
Ingyenes domain 1 db .hu .eu .com .net .org .info .biz domain ingyenes regisztrációja vagy átregisztrációja 1 évre
Nettó éves díj 9 900 Ft
Korlátlan 5000
Méret 5 000 MB helyett 10 000 MB
Ingyenes domain 1 db .hu .eu .com .net .org .info .biz domain ingyenes regisztrációja vagy átregisztrációja 1 évre
Nettó éves díj 14 900 Ft
Óriás 30 GB
Méret 30 GB
Ingyenes domain 1 db .hu .eu .com .net .org .info .biz domain ingyenes regisztrációja vagy átregisztrációja 1 évre
Nettó éves díj 25 900 Ft
Óriás 60 GB
Méret 60 GB
Ingyenes domain 1 db .hu .eu .com .net .org .info .biz domain ingyenes regisztrációja vagy átregisztrációja 1 évre
Nettó éves díj 36 900 Ft
Óriás 100 GB
Méret 100 GB
Ingyenes domain 1 db .hu .eu .com .net .org .info .biz domain ingyenes regisztrációja vagy átregisztrációja 1 évre
Nettó éves díj 49 900 Ft

Kapcsolat

Ha kérdése lenne, érdeklődne, árajánlatot szeretne kérni küldjön üzenetet és mi rövid időn belül jelentkezni fogunk. Köszönjük.

14 + 4 =