Saját weboldal olcsón!

Tudjuk hogy nem minden kezdő vállalkozás számára adott a pénzügyi lehetőség, hogy profi webes csapatot bízzon meg. Azonban egy saját bemutatkozó weboldalra nem feltétlenül kell vagyonokat költeni. Alábbiakban szeretnénk tanácsot adni mire van szüksége, ha saját kezűleg készítené el bemutatkozó oldalát és ez mennyibe kerül.

.hu domain regisztrációja

Saját weboldalához szüksége lesz egy saját domain névre. Ez lesz weboldala címe, amely alapján ügyfelei rátalálnak majd az Ön oldalára. Egy főként Magyarországon tevékenykedő egyéni vállalkozás, kis- és közepes vállalkozás esetén elegendő egy .hu domain végződés regisztrációja, mely minimális költséget jelent.

A gombra kattintva megtekintheti a többi regisztrálható domain végződés árát is.

1.800 Ft/év

750 MB Üzleti Alap tárhely

Az általunk javasolt 750 MB méretű Üzleti Alap tárhely elegendő egy átlagos méretű bemutatkozó oldal vagy kisebb 2-5 fős vállalkozás weboldala zökkenőmentes kiszolgálására. Idővel ha Önnek több tároló kapacitásra lesz szüksége, nálunk egyszerűen és gyorsan válthat nagyobb tárhely csomagra.

A gombra kattintva nagyobb méretű tárhely csomagok árát is megtekintheti.

2.300 Ft/év

WordPress tartalomkezelő rendszer

A WordPress a világ legelterjedtebb tartalomkezelő rendszere. Segítségével:

  • Könnyen és gyorsan elkészíthető a weboldalt alkotó “váz”, így csökkentve az induló fejlesztési költségeket,
  • A későbbiekben egyszerűen tartható naprakészen a weboldal tartalma, így spórolva az üzemeltetési költségen.

A gombra kattintva ismerje meg a WordPress rendszer nyújtotta előnyöket.

0 Ft/év

(ingyenes)

Divi Visual Page Builder

A Divi a világ legdinamikusabban fejlődő Visual Page Builder rendszere. Az előfizetési díjért cserébe a Divi-hez közel 98 db egyedi, reszponzív komplett webdesign csomag (összesen közel 740 db egyedi weboldal sablon) választható, melyek teljes mértékben testre szabhatók az egyedi igényeknek megfelelően.

A gombra kattintva ismerje meg részletesen a Divi Builder nyújtotta lehetőségeket és előnyöket.

Nyilatkozat: Az oldalon szereplő MagyarHosting és Divi Partnereink oldalára mutató linkek ún. partneri ("affiliate") linkek, ami azt jelenti, hogy amennyiben ezen linkekre kattintva Ön a vásárlás mellett dönt, úgy Partnerünk az Ön vásárlása után jutalékot ír jóvá számunkra. Amennyiben a Partneri programmal kapcsolatos kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt.

25.900 Ft/év

(89 USD/év vagy 249 USD)

Mindösszesen

A fenti összetevőket választva saját üzleti weboldala hosszú távon szolgálja majd vállalkozása sikerét. A WordPress biztos alapot és számtalan kiegészítője révén szinte végtelen számú fejlesztési lehetőséget garantál a jövőben, mely a Divi kínálta – a világpiacon elérhető egyik legkedvezőbb ár-érték arányú – webdesign csomaggal kiegészülve megadja az egyedi megjelenés lehetőségét. A 750 MB-os Üzleti Alap tárhely gyors és elegendő tárolókapacitást kínál. Egyedi domain címe révén ügyfelei könnyen rátalálnak majd weboldalára.

30.000 Ft/év

(2.500 Ft/hó)

Kinek ajánljuk

Azoknak ajánljuk, akiknek szűkös a weboldalra szánt pénzügyi kerete, idejük azonban engedi, hogy saját maguk foglalkozzanak a weboldal elkészítésével.

Ha inkább tapasztalt szakemberre bízná üzleti weboldala elkészítését tekintse meg Üzleti weboldal készítés ajánlatunkat. Kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba itt.

Segítségre van szüksége?

Ha saját weboldal készítés előtt áll és tanácstalan, vagy ha a weboldal készítés folyamata közben elakadt, szakmai segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, Mi kedvező áron állunk az Ön rendelkezésére szakmai ügyekben.

Teljes körű weboldal szolgáltatás

Domain + Tárhely + Webdesign

Nálunk mindent egy kézből megszerezhet, amire szüksége lesz ügyfélszerző weboldala elindításához. Zökkenőmentes domain regisztráció, gyors és kedvező árú tárhely szolgáltatás és egyedi weboldal készítés egy helyen, hogy Ön arra koncentrálhasson ami a legfontosabb: az ügyfeleire. Tekintse meg Üzleti Weboldal csomagjainkat .

Saját weboldal ingyen?

Az interneten számtalan hazai és nemzetközi ingyenes weboldal készítési szolgáltatást találhat Ön is. De nézzük meg közelebbről, valóban érdemes-e Önnek egy ilyen ingyenes weboldal szolgáltatást igénybe vennie. Nem lebeszélni akarom Önt egy esetleges ingyenes weboldal megoldásról, de csak akkor válasszon ingyenes weboldal szolgáltatást, ha az alábbi kompromisszumokat el tudja fogadni, akár közép- vagy hosszútávon is.

Vegyük sorra, hogy egy ingyenes weboldal készítése esetén rendszerint milyen kompromisszumokat kell Önnek kötnie:

  • Ingyenes weboldalhoz rendszerint nem jár egyedi domain név.
  • Be kell érnie az ingyenes csomagban foglalt kis méretű tárhellyel, amelyet valószínűleg hamar ki fog nőni weboldala.
  • A saját weboldalán más cégek vagy az ingyenes weboldal szolgáltatója oldalára mutató hirdetések, reklámok fognak megjelenni.
  • Csak az ingyenes weboldal szolgáltatója által kínált limitált számú sablonok közül tud választani.
  • Ha szeretné oldalát egyedivé tenni, akkor a választott sablon többnyire igen körülményesen módosítható, ha egyáltalán engedi a rendszer.
  • Ahogy vállalkozása növekszik, idővel az ingyenes rendszer adta korlátokba fog ütközni, amikor pl. egy egyedi bővítményt szeretne elhelyezni a weboldalon. Így előbb-utóbb sor kerül egy időigényes és költséges költözésre.

Tipp!

Egy jó üzleti weboldal hosszú távú befektetés, értéket képvisel és hasznot termel. Nem érdemes az elején azt a minimális befektetési költséget megspórolnia.

Partnereink

A siker érdekében a világ vezető technológiáit és a legmegbízhatóbb hazai és külföldi partnereket egyesítettük.

Weboldal készítés során mi is a WordPress tartalomkezelő rendszert használjuk

WordPress

Weboldal készítés során mi is a világon legelterjedtebb WordPress Tartalomkezelő rendszert használjuk. A weboldalak 32%-a WordPress alapon működik, a hobbi blogoktól a legnagyobb hírportálokig.

Mobilbarát weboldalak készítése Divi Visual Page Builder segítségével

Divi Builder

A Divi Visual Page Builder a világ legdinamikusabban fejlődő Page Builder rendszere, mellyel gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan készíthető egyedi weboldal design.

Üzleti weboldal kereső optimalizálás Yoast SEO plugin segítségével

Yoast SEO

Üzleti weboldalak kereső optimalizációját a legnagyobb számban telepített Yoast SEO plugin segítségével végezzük.

Domain és tárhely szolgáltatás MagyarHosting partnerünk segítségével

Magyar Hosting

Tárhely és domain ügyek tekintetében hazánk egyik legmegbízhatóbb szolgáltatóját választottuk partnerünknek.

Kényelmes és gyors tárhely konfiguráció cPanel tárhely adminisztrációs felülettel

cPanel

A kényelmes és gyors tárhely konfigurálás érdekében a világ legnépszerűbb cPanel tárhely admin felületét alkalmazzuk.

Nyilatkozat: Az oldalon szereplő MagyarHosting és Divi Partnereink oldalára mutató linkek ún. partneri ("affiliate") linkek, ami azt jelenti, hogy amennyiben ezen linkekre kattintva Ön a vásárlás mellett dönt, úgy Partnerünk az Ön vásárlása után jutalékot ír jóvá számunkra. Amennyiben a Partneri programmal kapcsolatos kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba itt.

Kapcsolat

Ha kérdése lenne, érdeklődne, árajánlatot szeretne kérni küldjön üzenetet és mi rövid időn belül jelentkezni fogunk. Köszönjük.

7 + 7 =