Szeki-Vill Kft.

Ha élőben szeretnéd megtekinteni az oldalt, kattints a lenti gombra.

Feladat

Megbízónk egy közepes méretű villanyszereléssel és villanyszerelési termékek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. A cég már rendelkezett saját weboldallal, azonban a honlap megjelenése már idejét múlttá vált így merült fel az igény új design készítésére.

A régi honlap domináns színét a kéket megtartva, picit módosítva azt és egy vibráló sárga színnel kiegészítve hoztuk létre a honlap színvilágát, melyet javasoltunk a jövőben a cég arculati színeként általánosan alkalmazni.

Az oldalon bemutatásra került a két szaküzlet, a cég fő tevékenységi köre és referenciái mellett a főbb partnerek és forgalmazott márkák listája is. A szolgáltatások és a referenciák megjelenítésére egy egyedi 3 dimenziós “flip-card” effektust alkalmaztunk a figyelem megragadására. A referenciák korábbi rendezetlen megjelenítése helyett most egy letisztult, de mégis izgalmas design fogadja a látogatókat.

Logo tervezés

A cég még nem rendelkezett saját logóval így a weboldal tervezés során a logo kialakítására is tettünk javaslatot.

Responsive design

A régi weboldal már rendelkezett mobilnézettel, azonban az új oldal esetén nagy mértékben javítottunk a responsive megjelenítésen, így most már minden eszközön napjainknak megfelelő látvány és funkcionalitás fogadja az oldal látogatóit.

Megjegyzés: A bemutató oldalon a cég nevét, a személyek neveit és a kapcsolati adatokat megváltoztattuk.

Szakértelem

Közzétéve

2018-06-22