Atos&Co Kft.

Ha élőben szeretnéd megtekinteni az oldalt, kattints a lenti gombra.

Feladat

Egy több céget és webshopot magába foglaló ipari automatizálás területén tevékenykedő cégcsoport számára készítettünk tervet egy központi főoldal létrehozására. Az új oldal célja a meglévő elavult honlap cseréje egy új, izgalmas design és áttekinthetőbb tartalom struktúra szerint. Az új design készítése során megtartottuk a cég eredeti brand színeit: a vöröst és a szürke árnyalatait.

A főoldalon bemutatásra kerültek a cég fő tevékenységi körei, és a cégcsoportot alkotó webshopokra mutató külső hivatkozások egy rövid leírással együtt. Így a honlapra látogatók gyorsan és könnyen megtalálják a legfontosabb információkat a cégcsoportól.

Az oldalra felkerült a cég referencia listája is, melyhez a főoldalra egy fényképes kategória választót készítettünk kiegészítve a legfontosabb partnerek logóival, hogy kicsit izgalmasabbá tegyük az amúgy száraz szöveges referencia listát. Megszokott módon az oldalon természetesen készítettünk egy blog szekciót is, ahova a cég saját maga tölthet fel bejegyzéseket életének fontosabb állomásairól.

Logo tervezés

A feladat kapcsán javaslatot tettünk a cég logójának felfrissítésére is.

Responsive design

A régi weboldal a zsúfolt design mellett egyáltalán nem volt alkalmas mobilon történő használatra sem, így a tervezés során elsődleges fontosságú volt az esztétikus és egyúttal praktikus megjelenítés mobilon, tableten és asztali képernyőn egyaránt.

Megjegyzés: A bemutató oldalon a cég nevét, a személyek neveit és a kapcsolati adatokat megváltoztattuk.

Szakértelem

Közzétéve

2018-08-22